Fredag den 21. marts slår vi dørene op på restaurant Phønix til en aften med 5 Franske vine, som vi selv importerer, dertil laver vi snacks og 4 retters menu.
Champagne fra Marguerite Guyot, Cuvee Desire med snacks.
4 retters menu:
Stegt torsk med pastinak og blanquet sauce
Vin: Macon-Villages, Michel Paquet, BourgogneBerberi andebryst med brombær og hasselnødder
Vin: Beaujolais-Lantignié, Family Paquet, BourgogneTournedos med kartoffelfondant og Madeira sauceVin: Saint Joseph, Stephane Ogier, Rhone
Dessert med pære, marzipan og ingefær
Vin: Condrieu doux, Stephane Ogier, Rhone
Efter menuen serveres der kaffe med sødt.
Prisen for hele herligheden er
kr. 1.248,- pr. gæst
Der bliver dækket op ved individuelle borde og der er max 30 pladser.
Bestil nu på 97 42 46 42 eller info@phonixholstebro.dk